Første seminardag afholdt

23/03 - 2023
Kategorier: Ikke-kategoriseret

Bonjour, bienvenue; Buenos días, bienvenido; Buongiorno, benvenuto; Gute morgen, willkommen; Good morning, welcome – så kom vi i gang med seminardagene. Den første om verdenssprog.

Sprog er vigtigt for at kunne begå sig i verden, hvad enten det er som turist eller i arbejdsmæssig sammenhæng. Junior Talenterne i Greve havde første seminardag, hvor de gennem forskellige opgaver, tale og quiz arbejdede med engelsk, kinesisk, spansk og fransk.

Junior Talenterne lærte også at viden om og kendskab til flere sprog gør det lettere at lære et nyt sprog. Der tilbydes undervisning i alle dagens fire sprog på Greve Gymnasium, samt tysk og italiensk. Ciao.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *