Junior Talent Greve

På Junior Talent bliver du en del af et fællesskab, hvor alle ønsker at udbygge deres viden bredt fagligt. Her har alle lyst til at yde en ekstra indsats for at blive endnu dygtigere. Mange Juniortalenter er vant til at skulle hjælpe klassekammerater igennem opgaver og lektier. Her er alle dygtige og har lyst og vilje til at lære mere, indenfor både samfundsfaglige, humanistiske og naturvidenskabelige discipliner.
I din tid på Junior Talent vil du få en masse nye sociale relationer og nye venner, på tværs af forskellige skoler. På Junior Talent har vi fokus på den enkeltes faglige udvikling, men også på udvikling af alment menneskelige kompetencer gennem fællesskab med andre.

Nyheder

Junior Talent Greve har fået ny hjemmeside

29/06 - 2020

– og den er du kommet ind på nu. Du vil stadig kunne finde ansøgningsskema, information om seminarerne, kalenderen for afholdelse af seminardagene og meget mere.

Aflysning pga. Corona

12/03 - 2020

Pga. Corona og guidelines i denne forbindelse, er vi desværre nødsaget til at aflyse alle planlagte arrangementer der skulle have været ind til efter sommerferien. I takt med myndighedernes udmeldinger, sørger vi for, at seminarer bliver afholdt så snart det er forsvarligt.

Invitation til Greve Junior Talent 2020 udsendt

06/01 - 2020

I dag har vi sendt invitation til grundskolerne i Greve Kommune om at finde egnede elever i 8. klasse, der kunne tænkes at få glæde af et forløb i Junior Talent Greve i 2020. Læs mere om hvordan du som elev bliver en del af holdet ved at klikke på Optagelse > Optagelseskriterier i toppen til […]