Junior Talent Greve

På Junior Talent bliver du en del af et fællesskab, hvor alle ønsker at udbygge deres viden bredt fagligt. Her har alle lyst til at yde en ekstra indsats for at blive endnu dygtigere. Mange Juniortalenter er vant til at skulle hjælpe klassekammerater igennem opgaver og lektier. Her er alle dygtige og har lyst og vilje til at lære mere, indenfor både samfundsfaglige, humanistiske og naturvidenskabelige discipliner.
I din tid på Junior Talent vil du få en masse nye sociale relationer og nye venner, på tværs af forskellige skoler. På Junior Talent har vi fokus på den enkeltes faglige udvikling, men også på udvikling af alment menneskelige kompetencer gennem fællesskab med andre.

Nyheder

Første seminardag 2021

14/09 - 2021

Først i september mødtes de 22 Junior Talenter til den første af tre seminardage i det reducerede program for 2021. Et knivmord begået i en cykelkælder skulle opklares.​Ud fra afhøringsrapporter og blodprøver fra fire mistænkte, tekniske spor på gerningsstedet i form af et cigaretskod med dna og noget sort pulver, samt data fra de to af de […]

Invitation til Junior Talent Greve 2021 udsendt

17/05 - 2021

Grundskolerne i Greve Kommune har i dag fået invitation til at finde egnede elever i 8. klasse. Grundet nedlukningen i foråret 2021 og et ønske om at afholde seminardage med fysisk fremmøde på Greve Gymnasium er invitationen først udsendt nu. Vi håber og forventer at gennemføre tre seminardage i efteråret 2021.

Junior Talent Greve har fået ny hjemmeside

29/06 - 2020

– og den er du kommet ind på nu. Du vil stadig kunne finde ansøgningsskema, information om seminarerne, kalenderen for afholdelse af seminardagene og meget mere.