Junior Talent 2022 er åben for ansøgninger

09/02 - 2022
Kategorier: Ikke-kategoriseret

En ny sæson af Junior Talent Vestkysten er på vej på vingerne, og du kan nu ansøge om at komme med på holdet.

Ansøgningsfristen er 19. april 2022, og vi glæder os til at sammensætte et nyt hold nysgerrige elever fra hele vestjylland.

Hent ansøgningsskemaet her:

Junior Talent er for dig, der godt kan lide at fordybe dig i forskellige faglige emner og gerne vil møde andre, der har det ligesom dig. Vi samler almindeligvis omkring 20-25 8. klasseelever fra forskellige skoler i Vestjylland.

Junior Talent består af fem temadage – to i foråret 2022 og tre i efteråret 2022 – hvor Juniortalenterne i stedet for en almindelig skoledag møder ind på Vestjysk Gymnasium Tarm, hvor vi har forberedt spændende forløb med både teori og praksis.

Datoerne for forårets temadage er:

  • 26. april
  • 12. maj

Skal du på efterskole i 9. klasse, kan du stadig deltage i efterårets tre temadage på Junior Talent. Det er vores erfaring, at efterskolerne bakker op om vores aktiviteter, så deltagerne kan få fri de to dage i løbet af efteråret for at deltage i Junior Talent.

Vi afvikler alle aktiviteter omkring Junior Talent i overensstemmelse med myndighederenes retningslinjer. Det kan betyde, at nogle af datoerne må flyttes, og som deltager på holdet vil du få direkte besked om det, hvis det er tilfældet.

Har du spørgsmål til Junior Talent, er du altid velkommen til at ringe til Stefan Flyger Jørgensen, der er leder af Junior Talent Vestkysten. Du kan fange ham på telefon 97 37 18 33.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *