Juniortalent Vestkysten

På Junior Talent bliver du en del af et fællesskab med andre unge som dig, der ønsker at udbygge deres viden fagligt. Her har alle lyst til at yde en ekstra indsats for at blive endnu dygtigere. På Junior Talent får du fem spændende temadage med emner inden for både samfundsfaglige, humanistiske og naturvidenskabelige discipliner.

I din tid på Junior Talent vil du udvidet dit netværk med nye venner på tværs af forskellige skoler. Vi har fokus på din faglige udvikling, men også på din udvikling af alment menneskelige kompetencer gennem fællesskabet med andre.

Nyheder

Ny film om Junior Talent

09/02 - 2021

Inden længe tager vi hul på en ny sæson af Junior Talent. Det bliver sjovt og spændende, og vi glæder os til at byde velkommen til et helt nyt hold! Vil du vide lidt mere om, hvad Junior Talent Vestkysten kan byde på, så kig med her:

Junior Talent 2021 er åben for ansøgninger

09/02 - 2021

En ny sæson af Junior Talent Vestkysten er på vej på vingerne, og du kan nu ansøge om at komme med på holdet. Ansøgningsfristen er 25. februar 2021, og vi glæder os til at sammensætte et nyt hold nysgerrige elever fra hele vestjylland. Hent ansøgningsskemaet her: Junior Talent er for dig, der godt kan lide […]

Juniortalent i efteråret 2020

19/06 - 2020

Det ser ud, at vi kan indhente de tabte forløb i efteråret 2020. Planen bliver som følger: – 4. september – Crimes Science – 9. oktober – Folkedrab – 7. november – Kræft og strålebehandling – 4. december – Politiske taler Vi glæder os til at se jer:)