Juniortalent Struer

På Junior Talent bliver du en del af et fællesskab, hvor alle ønsker at udbygge deres viden bredt fagligt. Her har alle lyst til at yde en ekstra indsats for at blive endnu dygtigere. Mange Juniortalenter er vant til at skulle hjælpe klassekammerater igennem opgaver og lektier. Her er alle dygtige og har lyst og vilje til at lære mere, indenfor både samfundsfaglige, humanistiske og naturvidenskabelige discipliner.
I din tid på Junior Talent vil du få en masse nye sociale relationer og nye venner, på tværs af forskellige skoler. På Junior Talent har vi fokus på den enkeltes faglige udvikling, men også på udvikling af alment menneskelige kompetencer gennem fællesskab med andre.

Nyheder

Nyt hold 2023

07/10 - 2022

Vi kan til januar igen byde et nyt hold Juniortalenter velkommen på Struer Statsgymnasium. I uge 45 vil vi besøge 8. klasser på Parkskolen, Limfjordsskolen og Thyholm Skole og informere om Junior Talent. Herefter kan interesserede elever udfylde en ansøgning om optagelse på Junior Talent-holdet, som afleveres på deres egen skole og sendes til os, […]