Juniortalent Viborg

På Junior Talent bliver du en del af et fællesskab, hvor alle ønsker at udbygge deres viden bredt fagligt. Her har alle lyst til at yde en ekstra indsats for at blive endnu dygtigere. Mange Juniortalenter er vant til at skulle hjælpe klassekammerater igennem opgaver og lektier. Her er alle dygtige og har lyst og vilje til at lære mere, indenfor både samfundsfaglige, humanistiske og naturvidenskabelige discipliner.
I din tid på Junior Talent vil du få en masse nye sociale relationer og nye venner, på tværs af forskellige skoler. På Junior Talent har vi fokus på den enkeltes faglige udvikling, men også på udvikling af alment menneskelige kompetencer gennem fællesskab med andre.

Nyheder

Nu er der åbent for tilmelding til 2022

01/12 - 2021

Efter en noget problematisk sæson 2021 med en del aflysninger, håber vi nu på en god sæson 2022. Vi åbner nu for tilmelding, så alle interesserede 8.klassseselever i Viborg kommune kan søge om optagelse på Juniortalentforløbet på Viborg Katedralskole. Ansøgningsfristen for deltagelse i JuniorTalent Viborg 2022 er søndag den 27. februar. Ansøgningsskemaet du skal bruge for […]

Juniortalent efteråret 2021

25/06 - 2021

Vi måtte desværre aflyse vore seminarer i foråret igen i år pga. Covid-19 situationen, men regner med at kunne gennemføre efterårets program, der byder på følgende seminarer: Tirsdag den 7. september: Verdenssprog, Tirsdag den 12. oktober: Digitale Fællesskaber og Tirsdag den 16. november: Crime Science

Ny aflysning af seminar

06/05 - 2021

Vi må desværre stadig ikke samle elever fra forskellige skoler til Juniortalent og bliver derfor nødt til at aflyse seminaret den 12. maj. Der bliver udarbejdet et nyt program for efteråret, hvor vi får presset så mange seminarer ind som muligt.