Juniortalent Viborg

På Junior Talent bliver du en del af et fællesskab, hvor alle ønsker at udbygge deres viden bredt fagligt. Her har alle lyst til at yde en ekstra indsats for at blive endnu dygtigere. Mange Juniortalenter er vant til at skulle hjælpe klassekammerater igennem opgaver og lektier. Her er alle dygtige og har lyst og vilje til at lære mere, indenfor både samfundsfaglige, humanistiske og naturvidenskabelige discipliner.
I din tid på Junior Talent vil du få en masse nye sociale relationer og nye venner, på tværs af forskellige skoler. På Junior Talent har vi fokus på den enkeltes faglige udvikling, men også på udvikling af alment menneskelige kompetencer gennem fællesskab med andre.

Nyheder

Aflysning

13/03 - 2023

Pga. alt for få ansøgninger til Juniortalent på Viborg Katedralskole i år, er vi blevet nødt til at aflyse årets seminarrække. Vi lægger vore hoveder i blød og vender tilbage til efteråret med et nyt revideret udbud af Juniortalent for 2024.

Juniortalent 2023 er nu åben for ansøgning

28/11 - 2022

Hvis du har hørt om Juniortalent, og synes, at det lyder som noget for dig, kan du nu ansøge om at komme på holdet på Viborg Katedralskole for 2023. Vi har haft nogle små hold de seneste år, men er nu klar til at tage imod et stort hold af 8. klasseselever, der søger lidt […]

Efterårets seminarer.

22/06 - 2022

Der er nu kommet datoer på efterårets seminarer. Efterårets tre seminarer bliver: Onsdag den 28. september 2022 – Verdenssprog Torsdag den 27. oktober 2022 – Politiske taler Tirsdag den 21. november 2022 – Kræft og strålebehandling