Juniortalent Viborg

På Junior Talent bliver du en del af et fællesskab, hvor alle ønsker at udbygge deres viden bredt fagligt. Her har alle lyst til at yde en ekstra indsats for at blive endnu dygtigere. Mange Juniortalenter er vant til at skulle hjælpe klassekammerater igennem opgaver og lektier. Her er alle dygtige og har lyst og vilje til at lære mere, indenfor både samfundsfaglige, humanistiske og naturvidenskabelige discipliner.
I din tid på Junior Talent vil du få en masse nye sociale relationer og nye venner, på tværs af forskellige skoler. På Junior Talent har vi fokus på den enkeltes faglige udvikling, men også på udvikling af alment menneskelige kompetencer gennem fællesskab med andre.

Nyheder

Ændringer pga. Corona

15/01 - 2021

Som alle andre må vi også i Juniortalent indrette vores program efter den nye virkelighed med Coronanedlukninger. Vi regner dog med at kunne starte årets Juniortalentprogram op efter påskeferien med seminarer i april og maj. Som følge af den senere opstart i år, udskyder vi ansøgningsfristen til 28. februar 2021. Håber at se en masse […]

Ny sæson med Juniortalent

04/11 - 2020

Juniortalent Viborg har nu åbnet for ansøgninger til sæson 2021, så hvis du er interesseret og har talt med din skole om det, kan du udfylde det ansøgningsskema, der findes på denne side, og sende det til din skole. Ansøgningsfristen er 28. februarr 2021.

Nyt program for efteråret 2020

28/04 - 2020

Programmet for årets juniortalenter her i 2020 er jo blevet noget amputeret på grund af Covid-19 situationen. Forårets 2 seminarer måtte aflyses, men nu har vi sammensat et program med tre seminarer, der løber af stablen i løbet af efteråret. Det bliver til seminarer om Verdenssprog, om Fællesskab og Individ og om Crime Science. Programmet […]