Juniortalent Viborg

På Junior Talent bliver du en del af et fællesskab, hvor alle ønsker at udbygge deres viden bredt fagligt. Her har alle lyst til at yde en ekstra indsats for at blive endnu dygtigere. Mange Juniortalenter er vant til at skulle hjælpe klassekammerater igennem opgaver og lektier. Her er alle dygtige og har lyst og vilje til at lære mere, indenfor både samfundsfaglige, humanistiske og naturvidenskabelige discipliner.
I din tid på Junior Talent vil du få en masse nye sociale relationer og nye venner, på tværs af forskellige skoler. På Junior Talent har vi fokus på den enkeltes faglige udvikling, men også på udvikling af alment menneskelige kompetencer gennem fællesskab med andre.

Nyheder

Aflysning

07/03 - 2024

Vi må desværre igen i år aflyse Juniortalent pga. for lille interesse. Vi prøver næste år, 2025, og overvejer i mellemtiden, hvorledes Juniortalent kan tilpasses.

Juniortalent 2024

22/11 - 2023

Igen i 2024 udbyder vi Juniortalent på Viborg Katedralskole, og der er nu åbent for tilmeldingen. Læs under fanen “Optagelse” hvordan du søger optagelse, og du finder også her det ansøgningsskema, du skal udfylde.

Aflysning

13/03 - 2023

Pga. alt for få ansøgninger til Juniortalent på Viborg Katedralskole i år, er vi blevet nødt til at aflyse årets seminarrække. Vi lægger vore hoveder i blød og vender tilbage til efteråret med et nyt revideret udbud af Juniortalent for 2024.