Juniortalent Horsens

På Junior Talent bliver du en del af et fællesskab, hvor alle ønsker at udbygge deres viden bredt fagligt. Her har alle lyst til at yde en ekstra indsats for at blive endnu dygtigere. Mange Juniortalenter er vant til at skulle hjælpe klassekammerater igennem opgaver og lektier. Her er alle dygtige og har lyst og vilje til at lære mere, indenfor både samfundsfaglige, humanistiske og naturvidenskabelige discipliner.
I din tid på Junior Talent vil du få en masse nye sociale relationer og nye venner, på tværs af forskellige skoler. På Junior Talent har vi fokus på den enkeltes faglige udvikling, men også på udvikling af alment menneskelige kompetencer gennem fællesskab med andre.

Nyheder

Junior Talent Hold 21

26/10 - 2020

Vi er i gang med forberedelserne til næste hold Junior Talent elever. Hvis du går i 8. klasse og har lyst til at være en del af Junior Talent hold 21 så læs mere under optagelse.

Aflysning af efterårets Junior Talent undervisning.

26/10 - 2020

Kære Juniortalenter på hold 20. Pga. COVID-19 kan vi desværre ikke afholde seminarier i efteråret. Det er vi meget kede af og ærgerlige over, for det betyder desværre også, at jeres Junior Talent forløb kun kom til at bestå af det første seminar i foråret – forløbet afsluttes nu.

Aflysning pga. Corona

29/04 - 2020

Pga. Corona og guidelines i denne forbindelse, er vi desværre nødsaget til at aflyse alle planlagte arrangementer der skulle have været ind til efter sommerferien. I takt med regerings udmeldinger, sørger vi for, at seminarer bliver afholdt så snart det er forsvarligt.