Seminar 2: Crime Science er netop afholdt

12/04 - 2023
Kategorier: Ikke-kategoriseret

Onsdag d. 12/4 mødtes Junior Talent eleverne, Århus Nord, til deres 2. seminar, Crime Science. Selv samme morgen var Risskov Gymnasiums rektor fundet myrdet i kælderen. Eleverne skulle sammen med politiets teknikere på sagen: Der blev indsamlet bevismateriale som blev undersøgt i tre forskellige laboratorier. Der blev undersøgt DNA fra cigaratskod, krudtslam fra mistænktes fingre samt gps-koordinater fra mobiltelefoner.
Er morderen mon vicerektoren fra naboskolen, der selv stræber efter at sætte sig i rektorstolen? Er det eleven Hjalte, der røg til en gymnasiefest og er blevet permanent bortvist? Er det rengøringsassistenten Søren, som rektor muligvis har haft en romance med? Eller er det en helt fjerde? Eleverne afsluttede dagen med at opklare sagen i fællesskab. Se billeder fra dagen her