Junior Talent Aarhus Nord

På Junior Talent bliver du en del af et fællesskab, hvor alle ønsker at udbygge deres viden bredt fagligt. Her har alle lyst til at yde en ekstra indsats for at blive endnu dygtigere. Mange Juniortalenter er vant til at skulle hjælpe klassekammerater igennem opgaver og lektier. Her er alle dygtige og har lyst og vilje til at lære mere, indenfor både samfundsfaglige, humanistiske og naturvidenskabelige discipliner.
I din tid på Junior Talent vil du få en masse nye sociale relationer og nye venner, på tværs af forskellige skoler. På Junior Talent har vi fokus på den enkeltes faglige udvikling, men også på udvikling af alment menneskelige kompetencer gennem fællesskab med andre.

Nyheder

Seminar 3: Politiske taler

29/04 - 2020

Mandag d.31/8 mødes Junior Talent eleverne, Århus Nord, ENDELIG igen til deres 3. seminar, Politiske Taler. På dagen skal eleverne beskæftige sig med sammenhængen mellem politik og retorik. De skal lære at analysere og fortolke nogle taler og fik viden om den rolle, politiske taler spiller i vores samfund. Dagen sluttes af med at eleverne i grupper […]

Aflysninger pga. Corona

28/04 - 2020

Pga. Corona og guidelines i denne forbindelse, er vi desværre nødsaget til at aflyse alle planlagte arrangementer der skulle have været ind til efter sommerferien. I takt med regerings udmeldinger, sørger vi for, at seminarer bliver afholdt så snart det er forsvarligt.

Første seminar for Junior Talent Nord, årgang 2020 er netop afholdt!

23/04 - 2020

Fredag d. 28/2 mødtes Junior Talent eleverne til deres første seminar. De skal i alt til fem seminardage. På første seminar arbejdede eleverne med temaet “klimaproblemer” med fagene matematik og geografi. I matematik lærte eleverne om spilteori og om hvordan spilteori kan bruges til at forudsige politiske forhandlinger. Herefter blev de inddelt i grupper, som […]