Junior Talent Aarhus Nord

På Junior Talent bliver du en del af et fællesskab, hvor alle ønsker at udbygge deres viden bredt fagligt. Her har alle lyst til at yde en ekstra indsats for at blive endnu dygtigere. Mange Juniortalenter er vant til at skulle hjælpe klassekammerater igennem opgaver og lektier. Her er alle dygtige og har lyst og vilje til at lære mere, indenfor både samfundsfaglige, humanistiske og naturvidenskabelige discipliner.
I din tid på Junior Talent vil du få en masse nye sociale relationer og nye venner, på tværs af forskellige skoler. På Junior Talent har vi fokus på den enkeltes faglige udvikling, men også på udvikling af alment menneskelige kompetencer gennem fællesskab med andre.

Nyheder

Sidste seminar for årgang 2021 netop afholdt

09/12 - 2021

Onsdag d.8/12 mødtes Junior Talent eleverne til deres sidste seminar, Kræft og Strålebehandling. Her lærte de om sygdommen kræft, og var i tre forskellige laboratorier, hvor de lavede forsøg med formålet at forstå hvordan man kan diagnosticere kræft, om hvilken virkning stråling har på levende celler, og om hvordan man behandler kræft via strålebehandling. Dagen […]

Seminar 2: Verdenssprog er netop afholdt

01/09 - 2021

Onsdag d. 1/9 mødtes Junior Talent eleverne, Århus Nord, til deres 2. seminar, Verdenssprog. Eleverne fik i løbet af dagen undervisning i hele fire forskellige sprog, hvoraf tre var nye for dem: Latin, tysk, fransk og spansk. Se billeder fra dagen her.

Årgang 2021 mødtes for første gang!

16/03 - 2021

Tirsdag d. 16/3 mødtes årgang 2021 Århus Nord for første gang. Pga. Corona blev det til et virtuelt møde. Eleverne arbejdede med temaet “energi i fødevarer” i fagene matematik og fysik. Køkkenet blev omdannet til et hjemmelaboratorie og der blev afbrændt peanuts. Undervejs var der også tid til at lære hinanden at kende via “speeddating” […]