Juniortalent Midtjylland

På Junior Talent Midtjylland på Ikast-Brande Gymnasium bliver du en del af et fællesskab, hvor alle ønsker at udbygge deres viden bredt fagligt. Her har alle lyst til at yde en ekstra indsats for at blive endnu dygtigere. Mange Juniortalenter er vant til at skulle hjælpe klassekammerater igennem opgaver og lektier. Her er alle dygtige og har lyst og vilje til at lære mere, indenfor både samfundsfaglige, humanistiske og naturvidenskabelige discipliner.
I din tid på Junior Talent vil du få en masse nye sociale relationer og nye venner, på tværs af forskellige skoler. På Junior Talent har vi fokus på den enkeltes faglige udvikling, men også på udvikling af alment menneskelige kompetencer gennem fællesskab med andre.

Nyheder

Ansøgning til Juniortalent Midtjylland 2021

06/11 - 2020

På grund af den nuværende situation med stigende Coronasmitte har vi udskudt afsøgningsproceduren til det tidlige forår. Eleverne i 8 klasse i Ikast-Brande Kommune vil få informationsmateriale i det tidlige forår. Vi satser på at kunne afholde alle seminarerne i 2021, men skyder datoerne lidt i forhold til de tidligere år.MVH Carsten Sejer Christiansen, Ikast-Brande […]

Så er vi i gang igen

28/08 - 2020

Efter forårets aflysninger på grund af Corona, starter Juniortalent Midtjylland nu igen op med seminarer for årgang 2020. De to sidste seminarer for årgang 2020 er: Mandag den 7. september: Politiske taler og​ Fredag den 6. november: Crime Science. Vi glæder os til at se jer alle igen.

Juniortalent har fået ny hjemmeside

28/04 - 2020

Juniortalent Midtjylland har fået ny hjemmeside. Hvis du har kommentarer eller der er ting du mangler må du meget gerne skrive en mail til CC@ikast-gym.dk