Junior Talent Aarhus HHX

Junior Talent er et tilbud til de mest talentfulde elever i grundskolen.

På Junior Talent bliver du en del af et fællesskab, hvor alle ønsker at udbygge deres viden bredt fagligt. Her har alle lyst til at yde en ekstra indsats for at blive endnu dygtigere. Mange Juniortalenter er vant til at skulle hjælpe klassekammerater igennem opgaver og lektier.

Dygtige og engagerede elever i 8. klasse kan søge optagelse på Junior Talent. Junior Talent tilbyder i løbet af et år fem forskellige seminarer. 
Junior Talent vil inspirere og udfordre de dygtigste og mest engagerede grundskoleelever i Aarhus fagligt, udvikle og styrke deres akademiske potentiale samt forberede dem på valg af ungdomsuddannelse. 

Vi tilbyder en anderledes, talentorienteret brobygning mellem folkeskolen og handelsgymnasiet.

Junior Talent tilbyder i løbet af et år fem forskellige seminarer, som er sammensat fagligt bredt, så man som deltager kan udvikle sine interesser og talenter indenfor både samfundsfaglige og humanistiske områder, der naturligt indgår i handelgymnasiets profil. Dermed bliver deltagerne bedre i stand til at foretage kvalificerede og velovervejede valg omkring fremtiden.

Nyheder

OBS. OBS. OBS.
Pga. Covid 19 er vi nødsaget til at afholde vores introduktionsmøde med Juniortalenter og forældre virtuelt mandag d. 1. februar kl. 17:00 til 17:30 på Teams. Hvis du er optaget og ikke har modtaget et link, så kontakt os endelig